Tisdag:

Va så hektsiskt stundtals så jag har nästan glömt bort den!
JÖSSES säger jag bara, kunde ha gått riktigt tokigt. Men som väl va så gick de ju BRA! trots allt...
Dagen började som vanligt: Skicka kidsen te fritids, slappa lite hemma. Emilia vaknar. Gick på promenad genom sexdrega med barn i pulka o hund i släptåg.
Kommer hem och ser: tre missade samtal från gubbs samt ett meddelande (från telesvar).
-Jaha, å va fan har hänt nu då?! Ne, de va inte så farligt. Tindra va tydligen lite dålig så hon behövde åka hem.
Jaja, ringer ner. Nja, hon ville nog vänta en stunhttp://publishme.se/1355435/entries/article/new/d, verkar va på bättringsvägen. Hon hade vart trött under fm. Ringde en timma senare. Men då fick jag en sån tjurig fröken i luren så de va då inte lönt o prata med henne...
Hämtar Tindra (som tydligen skulle vara väldigt dålig o febrig o hela baletten, jo jo...)
Hopp, hem. Väntar på att Emilia ska vakna. Sen åker vi till Svenljunga för o kolla i en affär där. Hitta inget, äsch, kollar om Nilssons har nån tid för klippning till Tindra, jojomensan! Med en gång :) Sånt gillar vi! Blev av med MASSA hår! Fick lite färg i håret med, så va hon glad.
Sen åt vi mat på Evas. Smaskens där ! (Glöm inte att Tindra är väääldigt sjuk nu..) Hem snabbt för att jag ska ju åka o släppa in hästarna innan jag åker te jobbet, och DÄR börjar det.. Typ.. Snabbt på med lite smink, gubbs kommer. Slänger med mig de jag ska ha o så drar jag iväg!
Tänker snabbt vilken väg jag ska ta.. Tycker 27:an är så tråkig så jag valde o ta "bakvägen" för den e mycke mysigare... Skulle jag inte ha gjort! För vad gör jag vid möte av bil? Jo, jag glider så fint ner i diket. *Tjoff* så satt jag där!

Hon va snäll som stanna iaf, skjutsa mig till bonnen som säljer julgranarna (hon har sin häst där med). Slutade med att vi försökte i ca en timme med detta tills vi insåg att detta går inte! Han kör hem mig så snällt!

*TACK för all hjälp, även om det inte gick så bra ändå*

Återigen så blir det söta underbara KARI som får rycka ut istället! Han som drog upp oss första gången för drygt två veckor sedan! :P Detta gick på två 20 minuter. Jag hitta ju inte den där ****** kroken som skall finnas nån stans i bilen som man skruvar fast i ett litet hål. (Va därför vi inte fick upp den första gången, vi hade lite svårt med o fästa en lina.)
Men Jan-Banan hitta den iaf, under domkraften....... Jaja.
Mitt upp i allt så va jag ju tvungen o få tag på Gunnel med hästarna om att jag nog kanske inte riktigt hinner släppa in de fyrbenta och till jobbet om att jag blir nog "lite" sen.... Och oj va telefonen ringde sen under tiden där borta. Gunnel ringer, janne ringer, jag ringer.. Ja, de va lite snurrigt, o stressigt, o ja, jag var inte sååå långt bort från att bryta ihop fullständigt. Men va fan hjälper de då? Nada.. Så va bara o bita ihop!

Jobbet fixade sig med en annan uska som hoppade in snabbt. Så va ingen idé jag stressade vidare där. Ne, stanna hemma du nu istället blev ordern. O så va de ju "min" sköterska som jobbade givetvis, missade jag henne :( Typiskt! Men, vad göra som sagt!

Så där va min tisdag.... Och NEJ, Tindra va INTE sjuk. Vill ni veta min diagnos? Ja här får ni den ändå:
Trött efter typ tre, rätt sena, kvällar för att sen helt plötsligt masa sig upp kl 7 för att knalla till frititds. Jag skulle oxå va trött då! Feber? 37,4 är ingen feber!
Nerå, iväg till fritids idag, men ny frisyr och för att sen åka med Elina hem o leka!
HA! Fick ni för de! :P


Nu blir de natti natt för mig. Men har först lovat lite mys med stora hjärtat mitt ;)

Sov gott!

Då va julen över för i år

Det har väl gått hyfsat smärtfritt i år. En något trotsande sjuåring dock som man blir idiot på emellanåt men... Jaja, de ska väl genomlidas de me antar jag.

Har nog inte vart så snäll i år dock, eller så är det alla barnens "fel", för nån överdrift på julklappar te mig va de då inte :( Inget från gubben (för vi skulle inte dela..) o inga från brorsan (för vi skulle inte heller dela..) SÅ TRÅKIGT!
Jag VILL dela julklappar ju. Men folk blir ju bara sura om man nu skulle köpa nåt ändå, så va la ingen idé o chansa antar jag.
Fick iaf från mina arbetskamrater! Lite badbomber, ett ljus, tjusiga stringtrosor (haha!), en örtsax, bodybutter med aloe vera och presentkort på cervera + lite julgodis från chefen. Så lite roligt hade jag när jag öppna dem :)
Av mamma fick jag en bok; Hundraåringen som gick ut genom fönstret och försvann, tror jag den hette. Skulle visst vara en skojig bok. Lite pengar, badtofflor (som jag själv valt ut), nattlinne (som jag själv valt ut), lotter, en tomtelyckta och en "sten" där det stod god jul.
I julklappsutdelningen hos Kaj o Linda fick jag en set med ljuslyktor o svart trä och rostfritt stål, de va ganska fina. Ska bara försöka klura ut vart jag kan ha dem, helst hela också.. Finns en viss klåfingerapa i huset som har öronen fulla med bajs i blöjan!
Kan inte förstå varför alla säger att hon e så lik sin mor, när hon faktiskt är lik sin far! *Hmpf*

Så det va de de... Turen med en o annan spya hade vi med! Tindra hade visst kräkts i sin säng *myyysigt* så varsågod pappsen, bara upp o torka o byta sängkläder!
Halvvägs till uddevalla samma dag, vem ulkar inte upp sin smörgås med ost på om inte Emilia?! Mmmm, vilket härlig arom det spred sig i bilen! Halvuppfrätt tuppkaka med ost på. Halva overallen nerkräkt! Yummy, NOT!
Så fram med våtservetter o försöka torka av så mycket som möjligt!
Hon hade väl oxå fått i sig lite för mkt av det goda på julafton. För nån magsjuka har vi inte haft, än.... Peppar peppar!

Ne, nu e filurerna vakna här. Såg att jag ska jobba kvällen ikväll me, hehe... :P Glömt totalt!
Jaja, hade så länge! Blev lite mkt skrivande nu :)

Nu kan man börja nedräkningen va?

Är ju trots allt bara knappt 2½ dag kvar :)
Ja, till Julafton givetvis då... Jag ska försöka att inte längta så jättemkt i år (hur lätt de nu ska bli)..
Eller, va f*n, Julafton e väl på fredag?! Inte på lördag? Hmm, då blir det alltså bara 1½ dag kvar! Ja, jippie :) Blev ju genast mkt bättre! Hahahah!

Idag så ska jag in te stan och köpa present. Kanske träffa syrran med tvillingarna en snabbis. Måste köpa mig ett par tofflor te jobbet me! För sulan börjar änna ge med sig :P
Sen bär det hemmåt igen. Imorn ska jag jobba på vct. Ska väl bli hyfsat lugnt, är ju knappt några läkare som jobbar så! :)

Ne, får se till så kidsen kommer iväg te fritids. Sen, om Millis tillåter (alltså sover vidare), så ska jag slappa lite framför TV:n en stund..
Men först gå ner o tända i spisen!


Hej så länge

Pityriasis rosea - "Fjällros"

Ja, så här ser jag ut nu. Det ser inte så mysigt ut direkt, men som tur är så kliar det inte allrevärst! Då hade det vart till o smörja in sig järnet med cortison typ :P



Så de va la vackert :) Har på boobsen me, men kände inte riktigt för att flasha dem här! Hehe...


Åhh, titta! Nu SNÖAR det IGEN!!! :D
JIPPIEEE!!!! Mer snö vill vi ha :) (Verkar va den enda som tycker det dock.... Moahahaha!)


Tog ut Hilma på en kort promenad förut och vad hör och ser vi inte om en morsa från Tindras klass som på nåt vis (fråga inte hur) har lyckats köra upp i snövallarna, och då är det en väg som e typ fyra meter bred, plogad och fin! Jaja, fick ju försöka hjälpa till då. Tur va så kommer en annan (Helene heter hon) och hjälper till. Hilma tyckte det hela va lite läskigt. Försök o ha en hund i famnen och putta på en bil samtidigt i snön = inte helt lätt!
Hon hade suttit där en stund o bara gasat för fullt (det blev liksom varvstopp i motorn!!!) Däcken började till o med slitas... Låg gummirester efter hennes spinn i snön o de stank bränt gummy. Inte hellt 100 där tror jag..... Men loss kom hon då iaf! Men va änna lite skumt, Helene kom upp bredvid mig med bilen o prata lite efter där...
Men slutet gott allting gott!
Nu har jag tatt mig en skön dusch. Ikväll ska jag åka o jobba :)



Kramen på er som vill ha en :)

Nu vet jag vad jag ska handla till

svärmor i juleklapp iaf! Eller på ett ungefär åtminstone.
Tyvärr så fick jag ju inte åkt iväg o inhandlat detta då idag som jag ville. Ville åka utan småbarn så man slapp de där med vagn o skit. Men icke (läs inlägget innan). Så får väl försöka fixa detta på onsdag då, när jag ska införskaffa en present till ***, som fyller snart :)
Kanske man kan få till en dejt me sis då oxå :) Jaa!

Undrar bara hur jag ska lösa det med Hilma. För åker jag utan henne kan jag inte vara väck mer än ett par timmar max! Men om hon ska med så måste hon vara i bilen istället, vilket är hur kul då?! Inte så... Så dejten me syrran får bli kort, om hon inte följer med hem då såklart, då kan man ju fortsätta där! :)

Jaja...
Vill ni se pepparkakshuset?! Hihi ^^,



l
l
l
l
l
l
l
l
V






Har ni någonsin hört talas om Pityriasis rosea?
Inte jag heller, förs i torsdags då. Det är en hudsjukdom som man får en gång i livet. Helt ofarligt och smittar inte. Men, du får en MASSA utslag över rygg och bål! Ser sådär mysigt ut får jag ju säga.... Haha! Men det har då jag nu iaf.. Håller i sig i ca sex veckor. Ni kan klicka här så kan ni läsa mer om ni vill. Även kallat Fjällros tydligen, är ju liiite lättare o säga iaf! :)

Millis är på väg att få lite plättar, då hon totalvägrar annan mat. Fick mutat i henne lite makaroner iaf, men inga köttbullar! Icke. Vi övriga får ta lite PIAZZA sen! MUMS :)

...

Varför kunde han inte bara tatt med sig Emilia så kunde jag åkt in te stan, utan att behöva krångla o bröta med varm unge o barnvagn o hela baletten?! Ne, de går inte!
MEEEN! Gubb***, suck!
Åh emilia är INTE på sitt bästa humör. Vägrar äta och gnäller som bara den fastän hon e nyvaken så gott som :( Ja de va ju en rolig eftermiddag detta
*not*

Sicken dramatik...

Tänker inte dra upp allt här, för de orkar jag inte.
Man blir både trött o ledsen när de blir så här. Så därför ska jag försöka låta det rinna av mig som vatten så jag inte bryr mig så mycket för då blir jag bara ledsen på riktigt...


Idag var vi på jobbet på jullunch. Kunde dessvärre inte njuta så mkt av varken sällskap eller mat då jag har en dotter som går i 200 knyck och som måste vara under ständig uppsikt innan något händer. Typ klättrar upp i barnvagnen där lilla Oscar sover eller dra ner alla julgranskulorna från granen eller ta allt som står på borden vid sofforna som är o perfekt höjd för henne..... Ja, behöver jag fortsätta?!
Och så hade jag Hilma i bilen med, utrustad med sin bur och lite mat o vatten. Så kunde inte stanna speciellt länge.
Idag har vi, hittills, lyckats undvika några pölar hemma. Tycker hon är duktig på o säga till när det är kisse/bajs-dax. Men hon är inte överförtjust i sin sele. Provade o ha som halsband bara, men de va då inte bättre de. Så selen får det vara, är bara o vänja sig. Men hon är sååå duktig! :)



Behöver jag säga att Pysan är så där förtjust i sin nya familjemedlem?! Men de va hon inte i Emilia heller i början, o det gick ju bra som tur va. Men den här bebisen är det ju lite mer "liv" i så att säga. Hon står ju inte stilla så länge. Så man kan säga att idag så är hon och Emilia väldigt lik varandra! ;) I alla fall så har hon börjat gå omkring här uppe lite mer nu. Ligger inte bara där nere o trycker. Så det går väl lite åt rätt håll hoppas jag..

Våran lilla Hilma

Ja, nu är hon här.. Vi har vart hemma ett par timmar.
Hittills så har vi:
  • ätit lite mat
  • kikat runt huset
  • kissat på mattan i vardagsrummet
Bra va?! :) Hon e kanonduktig tjejej. Emilia vill gå o mata henne med godis/mat hela tiden. Och än så länge inga bit i fingrar eller nafs.
Har satt henne i buren nu så hon ska få försöka sova lite, för nu kom det ett par gäspningar. Korgen har hon inte fattat att den e hennes. Hur mkt jag än lockar med meller så vill hon inte gärna gå i den.

Men hoppas hon gör det snart. Vill inte ha henne i soffan riktigt ännu om de nu är så känsligt med skulderblad o så. Får vara i den sen istället :)
Ska se om jag fick nån bra bild som jag kan lägga upp me!






Kram på er
//Anki, Emilia och Hilma :)

Dagen D

Ja, nu är den kommen. Och oj oj oj så nervös jag är! Nu kommer osäkerheten krypandes...
-Kommer jag o bli en bra matte
-Är just denna hunden rätt för oss
-Hur kommer Pysan att reagera
-Kommer hon över huvud taget acceptera den?

Ja, frågorna är många! Men jag kommer aldrig få svar på dem om jag aldrig provar heller, eller hur?!
Jag ska åka o hämta henne på förmiddagen, mellan 10-11 så har vi hela em hemma sen. Så när ungarna har pallrat sig iväg te skolan ska jag ta o bröta upp kartongerna med hundkorgen och buren. Ställa iordning matskålarna o så..

Hm, ser att om en kvart ungefär så kommer Södra Torgets alldeles egna Lucia att lussa för dem. Mkt vacker Lucia som sjunger om Öxabäck Lucia varje år. Missade henne tyvärr förra året oxå :( Förr förra året så hade hon ett proctoskop som ljus, men de fungerade ju hur bra som helst! (Den som inte vet vad ett proctoskop är får googla! :P)
Sitta o fika med lite lussebulle o pepparkaka tillsammans med alla arbetskamrater medans stjärnorna i fönstret är tända och procktoskopet lyser, de e mys på hög nivå de! Attans att man missar de! :(
Men men.. Inte mycke o göra åt saken. Jag får försöka tänka på de jag ska få göra sen istället.



Och mina tankar går till en viss "person" idag. Usch, tycker det känns riktigt riktigt hemskt, men det är ett val de har gjort och som vi får acceptera, även om det är svårt.

Tänker på er!



Åh gudars

Sicken start på lördagen på jobbet idag. Hjälp kan man väl säga antar jag..
Vi tre "dödliga" va där i tid som vanligt, men el doctores kommer fem minuter försent! Ajabaja tyckte vi!! Jag menar, börjar man kl 11 på fm så ska man väl ändå kunna komma i tid eller?!?!
Hur som haver så fick då första läkare som kom innanför dörrarna ett dödsfall slängt i ansiktet, men de ville denne då alls inte ta, h*n skulle vara här o jobba. Så då fick de bli el doctore nr 2 som fick det. Lite tjafs om vem som ska åka eller inte åka egentligen. Är det bakjour som skall åka eller inte?! Jaja, Nr 2 fick då åka iaf. Fram med adress o läkarväskan.
Åh igång o jobba med fullbokad tidbok då.. Vi står o funderar, ska vi kanske ringa till bakjouren o åtminstonde förvarna honom/henne?! Jo, men det gör vi, och denne kom efter en liten stund me o hjälpte till o lätta på trycket. Tackar vi för!

Jag fick försöka charma loss dr nr 1 som inte hade sitt bästa morgonhumör med sig (efter tjafs med vem som skall åka blabla) och jo då, jag fick även denne till o dra på smilbanden! :)
Så de va lite snurrigt o veligt fram o tillbaka, personalmessigt iaf. Hoppas inte patienterna märkte för mycket av detta! De flesta verka ta det med ro iaf! Haha... En gör så gott man kan!

Imorn så fyller då mina "dödliga" kollegor år, så har köpt var sin liten blomma till dem. Hoppas de lyser upp lite för dem på våran tokiga arbetsplats :)


Sex & the city the movie är på fyran nu (just nu reklam efter nyheterna iof men...) Så får la kolla klart på detta.
Gubbs åkte iväg för att göra färdigt nåt golv eller va de va han hade påbörjat i morse.. Så har i stort sett bara träffat honom ca, hmm, 10 minuter?! Ja inte mer iaf! Men hoppas han kommer snart så man kan få nån liten kram o puss till innan jag hoppar in i bingen.

Tjillevippen på er!

Jaaa :)

De va ju jätteroligt o jobba ikväll :D Lite udda grejer me...
Fick spola en KAD, vilket jag knappt kan minnas när jag gjorde senast, innan jag fick Millias iag! Ewa fick sätta nål o ge dropp o det sista som va så kom det en som fått hett kaffe i knät så jag la om henne. Ingen idé o knalla in te läkaren för de "lilla" :) De fixar syster Anki! Tihi!

Nu e det Idolfinalen och jag är till 99,9% säker på att Jay vinner! Men de tycker inte mamma, bara för att han råka ta lite majja-brajja under Idolinspelning... jaja.. Ingen e perfekt! Definitivt inte jag iaf!! Hahahaha!!

Ne, nu får jag sluta.

Hehe.
Ha de gott!

Morgonstund

har dålig anderdräkt i mun!
Kännser jag luktar pyton i munnen nu på morgonen. Tur man ska trycka i sig lite frukost snart.. Tycker den här nedrans förkylningen borde släppa taget snart! Men verkar envis! Tur den inte e så kraftig iaf så man går o snörvlar/hostar hela dagarna iaf! Men då blir den desto mer långdragen istället förstår jag. Allt för att jävlas :P

Ikväll vankas de jobb för miss Karlsson. Och i helgen så är det det gänget som "skall" vara! Superkul. Sekr e tillbaka efter sin operation och min "syrra" börjar fr.o.m. nu. Och det bästa av allt: De fyller år BÅDA två, på söndag! Med exakt tio år emellan! Coolt! :D
Så på söndag har jag sagt att jag vill ha........ TÅRTA!! Två stycken givetvis! Hehe....

Undrar om man ska pyssla ihop en liten julgrupp idag o ta med till personalrummet kanske. Har en sån där blomkorg eller va man ska kalla de som jag skulle kunna klä lite. Tänkte ändå sticka te Svenljunga o låna lite valpböcker, så då kan jag passa på o köpa lite blommor på ica :)



Ne nu e jag hungrig!
FRUKOST!

Nämen

Jag har ju namnsdag idag jue! :) Fick ett mess från mamma tidigare idag!

GRATTIS
alla som heter Anna idag! :D

Så underbart väder ute nu!

Passa på o gå ut o skotta färdigt de sista nu medan Millis sover middag. Har även skottat åt Pysan så hon kan gå runt huset utan att sjunka ner i snön för mkt! E ju jättefin mjuk pudersnö ute nu! Inte den där tunga isiga.

Har vart inne i stan med under för middagen o fått köpt hem grejer till **** som kommer hem hit på måndag!!!
Så har köpt följande (kan hända jag missat nåt!):
  • Halsband (även reflex)
  • Reflexkoppel
  • Löplinekoppel
  • Mat- och vattenskål
  • Hundmat junior
  • Små hundben
  • Godis att få som beröm (sockerfria!)
  • Ett par leksaker
  • En go o mjuk tygkorg
  • En mindre bur
Så de va de de. Tror allt gick på närmare 1000 kr. Och då handlade jag ändå de mesta på Rusta och ÖoB!!
Åh jag hoppas verkligen att hon ska gilla o vara här! Hon är ju redan van vid tjo o tjim så att säga, vill bara inte att hon ska känna sig för ensam sen om hon e själv ett par timmar eller så. Nuvarande ägaren tyckte man skulle vänja dem ganska snabbt vid att vara själva, små stunder i taget. Så vi får ta det stegvis!
Får väl ta o låna ett par böcker me då på biblioteket kanske o läsa in mig lite, så slipper man ringa hon som har hundarna i tid och otid :P Får ringa till Gunnel annars! Hehehe....
Ne, vad ska jag göra nu då? Inte ett smack på TV, tvätten e färdigtvättad och det är faktiskt ganska rent här fortfarande!


Damma lite skulle jag ju iof kunna göra! ^^


Sitter här i mörkret

Ungarna har gått iväg till skolan
Jag har tagit mig en dusch och frukost
Lillan äter sin välling i sängen

Sen så åker vi iväg in till stan o köper hem grejer till vovvsingen, som än så länge är namnlös
(om man inte ska räkna med namnet ägarens dotter har gett henne då; Ragnhild)

Jag själv tycker Dixie e ett bra namn som skulle kunna funka på henne, men de verkar som om jag är den enda som gillar de. Svårt o ge henne ett namn efter personer som man har som typ förebild.. Marlilyn är lite långt o krångligt, Elvis passar så där bra, Betty halvbra.. Ja, o där tog de stopp! Lucky efter Lucky Luke kanske?!
Ne, de va minsann inte lätt detta!!

Har kollat Agrias hemsida, men blev nästan mer förbryllad där över alla namn. Fick ett bra tips på gudanamn, men hitta inget som passa där heller, även om många va fina dock.

Ne, HJÄLP!!!! säger jag!

Satt o fundera...

på namn i bilen hem idag. Fick några från jobbet, bl.a de här: Betty (Betty Boop), Tekla, Semlan m.m.
Janne sa ju Selma, vilket jag tycker e rätt fint. Men vill ändå ha lite alternativ o välja mellan.. Fisen kanske?! Eller Fia-Lotta :P

Så, förslag som sagt är välkommet!

Varför...

ser folk bara det negativa i saker o ting hela tiden? Kan de inte bara glädjas åt det beslut som är taget? Jag menar, oavsett vad det gäller så är det ju ändå ett val som (i detta fall) glädjer mig! Så vaför kan då inte andra glädjas med mig?!
Det är bara EN person som har sagt: "Gu' va kul. När? Då kommer jag!"
Tack! säger jag då, det värmer, otroligt mycket faktiskt!!
Jag ser fram emot detta vansinnigt mycket och längtar jättemycket.
Och JA, jag VET att det är mycket tid och planering m.m. m.m. Men det är fortfarande något som JAG vill. Och då kommer jag se till så det fungerar också!! Ni behööver inte bekymra er över det.
Och skulle det, av någon som helst anledning, visa sig att det här fungerar inte alls, ja då får jag ta itu med det då. Men varför (för att citera mamma) "måla fan på väggen" direkt?!
Nej tack. Att man inte är överrens kan vara en sak, men säg inte vad jag borde eller inte borde göra när det kommer till beslut som handlar om mig och min familj och min tid.

Sicken lyckad lördag :)

Helt fantastiskt roligt var det igår på Åhaga på julbordet tillsammans med Johansson och Ljunggren AB :D
Billackeringen var oxå där så jag fick dansa loss med blivande pappan Alex me :) Mycket roligt, maten va god den med.
Fick dansat loss ordentligt sista timman innan taxin kom för avhämtning. Janne åkte med Alex o några till in till Harrys så jag åkte hem o slängde mig i sängen! Va en trött svärmor som mötte mig i hallen..
Åh jag hoppas verkligen att Marja kan komma hit över nyår. Vore så kul! Det blir helenas juklapp från oss isf. Hon har inte vart här på flera år. Så de e på hög tid nu!

Igår mitt på dan så var vi o titta på dem små skönheterna. Oj oj oj sicka godingar!!! Ungarna tyckte de va helfestliga. Till o med Emilia "klara av" dem. De är ju tillräckligt små så hon kan putta undan dem lite själv. Och de va väldigt snälla o uppfostrade får jag säga. Skällde knappt alls, bara när vi kom. Inget bitande eller annat sånt o när man sa nej till nåt så lyssna dem så fint, fastän de va tre små studsbollar som inte visste vart de skulle ta vägen för de va så glada!! :) Och jag hade skrivit fel på förra inlägget, det är den hunden med liten svart prick på sin högra sida som va aktuell ev. Vilket jag nu fick grönt ljus för igår innan Janne åkte vidare, JAG FÅR KÖPA HUNDEN!!!! Vet att han vill oxå, och han har till o med så gott som gett henne ett namn redan, gjorde han redan där för den delen när hon lagt sig tillrätta i hans famn o va på väg o somna vilken minut som helst. Kanske att det blir en liten Selma. Men det är inte besämm ännu! Så vi får se.
Åh de ska bli så kul o få hem denna lilla skönhet. Hon har världens snällaste och fina mörkbruna ögon som säger;
får jag lov att vara här hos dig, jag lovar att vara jätte snäll..." Helt fantastiskt underbar! Man bara måste älska henne! Tyvärr så hade jag inte med mig vare sig kamera eller mobil, så jag har inga bilder.
Men va inte oroliga, det kommer inom en snar framtid!

Och det är ingen idé ni kommer med onda bannor! För ni kommer ångra er så fort ni träffar henne, så gör er inget besvär med o kommentera bara för att de inte passar er!

Så, nu ska jag äta frukost, för jag är vrålhungrig rent ut sagt!!!
Ha de

Oj oj oj

Janne va på väg hem efter att ha jobbat. Och vad ser han nere vid kyrkan om inte en förvirrad gammal dam som inte riktigt vet vart hon hör hemma. Hon lyckas leta fram namn och adress och telefonnummer i huvudet iaf.
Anki hoppar framför datorn i jakt på vart hon ska... Ett problem, adressen finns, men inga namn! Ringer det telefonnummer som uppges, som för övrigt är på en helt annan adress (och så även hennes namn) svarar givetvis ingen...
Jaha, åh nu då?!
Ja, jag ringer polisen efter råd. Janne kör till Svenljunga så länge till försnämnda adress som inte hade några namn skrivna på sig. Säger att "om ingen öppnar, ta med henne tillbaka hem!"
Polisen lyckas hjälpa mig tillrätta med att hon faktiskt hör hemma på boenden här i Sexdrega, där som hennes namn var skrivet, och telefonnumret oxå stod! De letar fram telefonnummret till boendet så jag kan ringa dit.
Och jo, den lilla damen hade tydligen smitit ur sin säng för natten och gett sig ut på promenad i lilla Sexdrega. Så nu är damen på väg hem, vilket hon inte riktigt kunde förstå eftersom hon ju "bodde" på den adressen hon uppgav, vilket dessvärre var för ca 10 år sedan.. Ja, hon är uppenbarligen ganska dement lilla damen.



De va hennes lillla ängel som vakade över henne ikväll..
Janne skulle egentligen vart hemma vid 19-20 tiden.......

RÖSTA RÖSTA RÖSTA!!!!!!

Ni måste gå in HÄR! o rösta på mig, så kan jag + tre medresenärer vinna en resa med Apollo till Rhodos och ett nytt hotell :)


Så,

RÖSTA!!!!
:)

Så trött

Har jobbat två dar nu på vct. Vart två riktigt bra dagar. Men så skönt de e o inte jobba mån-fre känner jag! En kväll + två vardagar räcker gott o väl! Haha :P
Nu ska jag jobba extra på nyårsafton oxå, blir goa $cash$ :) E ju bara 12-17 så e ju rätt ok ändå.

Åh vet ni vad jag ska göra imorn...?! Tihi! Janne gillar de inte alls, men de struntar jag i! (Inte du heller morsan, men de skiter jag oxå i! :D)
Ja mamma, du har nog gissat rätt, iaf hyfsat...

Imorn ska jag åka o titta på en liten voffsing!

:) :) :) :) :) :)

Det e en Dansk Svensk gårdshund. Sociala, lagom stora hundar som passar så väl till barnfamiljer till pensionärer! Hon har haft flera kullar på sina två hon har hemma med bra resultat. Åh de känns ju alltid bra. Så imorn ska jag titta, INTE köpa! Så får vi se sen vart de bär hän. Tror detta kan bli mycket bra


Voffsing #3, ner till vänster, blir det eventuellt. Den upp till hö var redan såld.

Ja just de, blir julbord på Åhaga imorn me med gubbs jobb. Musikuppträdande o mat o grejer. Blir nog kanoners :)


Ha de gott i vinteryran
Kramen

Brrr, kallt med -20 C

Då e de bra att man har en sådan här varm o skön jacka som jag är SÅ tacksam för!



För övrigt så är det en väldigt fin dag idag! :) Solen lyser från en klarblå himmel och snön gnistrar som aldrig förr!
Här är några bilder från promenaden:









/lillkarlzon

RSS 2.0