De blev inga fler steg... :(

Förhoppningen var att Janne hade fått jobb i Vänersborg på en ganska stor billackering där. Var på arbetsintervju o allt de där.. O sen så bara sket sig allt... Hade hittat en jättefin bostadsrätt t.o.m. Men som sagt, så sket de sig, rejält! Så de blev inget med detta..

Så vi är kvar här i lilla Sexdrega ett tag till.

Ett litet steg närmare...

... på denna lilla bro :) Oohhh.... Kommer bli en små-nervös helg, men ska försöka hålla nerverna lugna!

*wiiiiiiiee*

Ska inte ropa hej än...

...men nog pirrar det allt lite i magen när man tänker på't!! :)
Men får hålla mig lite på halster ett tag till!!
:)

Gekås, Ullared

Jösses, de e INTE bra för ekonomin att åka dit ner o fynda!! Jösses Amalia! Köpte väl förvisso ingen skit så direkt.. Sommargarderob te gubben (typ sju plagg för 700kr!!) leksaker till lillan, några ska hon få när hon fyller ett i augusti, Grejer till de stora kidsen (kläder + presenter) och lite hushållsgrejer (wc-duck, sköljmedel m.m.) Och endast en klänning till mig, jättesöt, 60-tals inspirerad :) ett midjebälte och en väska som jag ska försöka ha som kombinerad skötväska :) Ja just de, lite grejer till vagnen me köpte jag, nätpåse o parasoll :) och en potta, som spelar melodi när man kissar!!! Haha!! Undrar om man kan ploca bort batterierna om de behövs...
På väg hem sen så hann jag precis upp på väg 182 så såg jag ett vacker huvud titta misstänksamt på mig i bilen. De va ett rådjur med sina två kid. Sååå söta! Han ta en bild på dem med mobilen (tack vare att jag hade den i handen). Mamman va klok och vände om och gick tillbaka in i det gröna (via en trädgård).












De får väl räcka för denna gången! :)

Tjipp o hej

Klinkers-Karlsson é här :)

Igår lärde jag mig nåt nytt igen. :) De e bra o bo med en som är händig och som vill lära ut! Sa te gubben att de e la inte så svårt o blanda lite gegga o lägga lite plattor?! Kan väl jag göra lite grann när lillan sover på dan?!?!
-Ja du kan väl gå ner o testa då. Säger han... Jaha.. - Ehm, kan jag väl??!! =S Haha!!!
Nåja, han blanda ihop lite gegga, visade lite snabbt hur man gör, sen fick jag prova :) O inte va de speciellt svårt! Ha, kleta ut lite geggamojja, skrapa med fina taggarna så de blir lagom tjockt o så lägga på plattor. När gubben kom tillbaka efter typ fem minuter stanna han, tittade, och HUMMADE! Lätt skakande på huvet...
- Nehe, vad va de nu då?
- De e inte riktigt rakt...
- De e de visst de, jag har tittat heeela tiden!
- Ställ dig här vid dörren o titta då...
- Men hallåååå? Jag kan ju inte gå runt i hela rummet flera gånger för o se om de e rakt varje gång, 'dô!
- Ställ dig häär, o titta..!
- Jaja....

Okej, de va marginellt(!) lite snett... INGEN människa skulle lagt märke till detta när väl fogen kommer på!! Petitesser kallar vi det! (Hur f*n de nu stavas)
Nåja, de blev då bra tillslut. Han var väl tvungen att efterjustera lite för sin manlighets skull :P Hehe... Så nu e de inte så mkt kvar, typ en fjärdedel kvar på golvet kanske? Några rader kakel på ena kortväggen och så måla de två tegelväggarna. Sen e de klart :)

Sommarfest med jobbet

Vill börja med o tacka för en toppentrevlig kväll igår i Lerum vid Aspenäs. God mat, underbart väder och bästaste kollegorna! Perfekt blandning! Skönt att man inte är bortglömd :P Hehe! Fick dock höra en tråkig nyhet under kvällens gång (som ej rör jobbet) men naturen har sin gång, och jag hoppas bara att ordningen återstället sig snart för den icke nämnda personen. 

*tänker på dig*



Vi skulle ha lite leker med tema DaVinci. Han var ju en riktig filurig gubbe de där med många hemligheter och småtokiga idéer. (Många ska vi nog tacka för idag!)
En grej som han hade upptäckt till ex var ju det här med synen. Att först så kommer ju bilden in i vår hjärna upp och nervänd, men på vägen så händer det nåt o speglingen blir "rätt-vänd".
Så en tävling gick ut på att vi skulle sitta ner i en ring, det låg platter med magneter på på golvet som hade en sifferkombination på på undersidan. Så vi skulle då fiska med våra magnetspön, träffa en platta och killen som höll i det skulle vända på plattan (sju st sammanlagt tror jag de va) låter väl ganska enkelt va?!
MEN- då kom kruxet. Vi skulle ha liknande svetsskärmar framför ansiktet med ett objektiv på (heter det så, typ en stor lins som liknade en kikare) som gjorde allt TVÄRTOM!! Höger blev vänster o vice versa, upp blev ner och tvärtom. Så där satt vi o försökte fiska upp de nedrans plattorna! Börja bra, men sen va de bara ett enda vimmel! Haha!! Men kul va de :P
Och så va den fyra grejer till, alla med temat DaVinci. Superkul!!

Idag är det, fortfarande, helt UNDERBART väder! Hämtade Tindra precis från skolan (20 minuter för sent...)
*skäms*
Men hon fick ätit iaf, så då slapp jag fixa de! Hehe :P Vad hitt' på nu då? Vattna mina jordgubbsplantor kanske? Såg igår att det kommer allt några morötter oxå, det tackar vi för! E ju sååå gott med färsk morot direkt från landet! MUMMA!

Tjing tjing så länge :)




P.s. Mitt lag vann tävlingen!! :D

Oroligt

Vart ska man börja egentligen på nåt som har så mycket med sig i bagaget egentligen?? Det tar ju lixom aldrig slut, bara fortsätter o fortsätter o fortsätter....
Vet inte riktigt vart jag är på väg just nu faktiskt. Men jag ska försöka hitta en lösning på det innan jag går upp i beståndsdelar.
Börjar blir rätt tradigt detta faktiskt. Men jag ska försöka att reda ut det på bästa sätt. Behöver bara lite hjälp på traven. För tror helt ärligt att jag fixar inte detta själv.

Helt j*vla sjukt är det!!

De visar det här nyhetsklippet på Aftonbladet. Satt fan med hakan i bordet när jag såg klippet!!
Hoppas verkligen att det är nån som ingriper!!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article7207258.ab

RSS 2.0