Ullared o ny hårfärg

Det känns fantastiskt bra att ha gjort färdigt alla klappar o Lina o mirres presenter nu! Har bara en endaste grej kvar, så de e OK! De va hyfsat mycke folk i Ullared, men de va som förväntat. De va ändå mer där i söndags, så de va inte så farligt. Får säga att jag är väldigt nöjd me sakerna jag hitta till Lina o Miranda faktiskt! Riktigt nöjd...

Mamma o Linda o Vilma följde med hem sen efteråt o sov här med natten. Linda följde med ner till gympahallen o körde zumba med mig! Och visst är det KUL! Karin är en kanonbra ledare som peppar igång en bra o de är bra, svängiga låtar till!

Mitt lilla Vilma-troll, hon va så förkyld den stackarn. Hon va så snörvlig o rosslig i halsen. O inte ville hon gå o lägga sig på kvällen inte! Janne gick runt o bar på henne medans Linda tog en dusch. Men så fort han gick in i vardagsrummet o ville sätta sig börja hon gråta igen! Haha.. Men så go hon e!!!
Min busunge <3


Så här snygga e vi rödhåriga :D Vilma e väl som vanligt snäppet vassare än sin faster, men ändå ;)
Jag e grymt nöjd med min färg får jag säga!! Men får nog sola lite tror jag så jag inte e så blek... Men Åsa nere på Sexdrega Klippet gjorde ett kanon bra jobb! Tackar enormt för detta!
Nu ska jag nog slappa lite.. Och gå upp på vinden.. Musen har vart så fräck att den tagit osten utan o fastna, den rackarn! Så får la ladda om dem..

*Brr, kallt*





Ta ta så länge :)
/lillkarlzon

Gekås, Ullared

De va la skönt man åkte ner själv idag! För när jag kom ner så regna det (givetvis, så som de gjorde över allt annat här omkring) och så fanns det typ nada parkeringsplatser.. Jag fick ställa mig längst upp på taket längst bort. Försökte muntra upp mig med att de minsann inte gör så mkt, jag har ju paraply i bagagen. Trodde jag ja! Ha! Ne rå, inget paraflax där inte :( Så de va bara o gå snabbt/halvspringa ner till ingången, o givetvis ta med en vagn i farten oxå.
Jag hade vart duktig o skrivit en lista på grejer jag skulle ha med. Och jag fick med de mesta iaf. Men råttfälla uteblev visst, o borste till Millis glömde jag med. Undrar vad man ska ha lista till egentligen?!
Men som tur är så ska jag ner igen på onsdag :) Hehe... Men då blir det inte lika mycket som idag! Men notan blev inte så farlig trots allt. Hamnade på 2700:- nånting. Ja, o så plus 370:- för ett par JÄTTE snygga stövlar till mig på scorette :P Hehe, men de kostade trots allt 500 från början så.. Ska ha dem i vinter. Hon hade sålt massa utav just dem så de va poplära, vilket måste betyda att jag har vansinnigt bra smak :D Tihi!

Näe, lite kvällsmat o så TV-läge. Ungarna bums i sängen!






//lillkarlzon

Så vitt o fint de blir :D

De bara fortsätter o snöa ute!! Blir så vitt o fint!!! :)





Önskar jag kunde va lika glad för övriga saker här i huset, men inte ikväll.... Blir så arg o förbannad på Janne så jag kommer då inte prata med honom på ett tag framöver! Överstolta människa!!! Man säger inte, men bo i Uddevalla då, när jag säger att jag bor här för hans skull o tycker att han kan disskutera med mig om ett alternativt efternamn om/när vi gifter oss. Men tack då... FÖR INGENTING!!!!!!!!!!!!! Så du tycker verkligen att de spelar ingen som helst roll om jag bor i u-a eller här?!?! Nene, visst, fine.. Men en vacker dag kanske jag väljer att bo där o skiter i att va här! Tänk om du kunde lära dig att tänka INNAN du pratar. För om du visste va du sårar mig när du säger såna saker. Är jag ingenting värd då?! För de e precis så de låter. "Jag bryr mig itne om du bor där. Jag ändrar inte på mig för din skull." Vilket e ju iof inte det jag ber om heller, bara ett annat namn. För om/när vi gifter oss så vill jag inte ha två namn i familjen. Tre av fem heter Nerman och resterande två heter Karlsson. Jag vill enad som EN familj med ETT namn när så sker!! Jag vill inte heta Karlsson, möjligen med C isåfall, för de är så farfar stavar egentligen, inte med K. Men Nerman vill jag då rakt inte heta. Jag kan tänka mig att byta till Helenas flicknamn Joensuu. Men ne.. Inte ens det duger...

Så då SKITER jag i det här!!!
Oj va mycke de kom ut här....
Jaja, så e de.. Det är så mkt lättare att skriva än att prata.




/lillkarlzon

Första snön 21/10

Ja, de va tidigt i år med :) Men detta va så lite så de la sig inte ens på backen. Men genast blev man ändå lite gladare. Det var ju ändå sol mellan molnen o friskt o kallt i luften. Jo då, de va uppiggande!
De snöar viss nu med :D


Kanske kanske att det får ligga kvar tills imorgon... Fast då vill jag nog ta gubbens bil, för det är fortfarande sommardäck på min... Den va inte så dum o köra... Vinterdäcken e på. Mjuk o fin. Och så e de disel oxå! Mkt billigare o köra :P Hehe..

Ne, om man ska göra iordning lillskiten för sängen snart kanske.
Kör försiktigt ni som måste ut på vägarna ikväll o imorn bitti!



/lillkarlzon

Ah a ahh! You forgott the magic word...

Vilken film?!?!?! Hihi...
Kan säga att den har några år på nacken :P Hihi!

Jaja... En fråga, varför är schampoflaskan på 250 ml medans balsamflaskan bara är på 200 ml??
Nej fan, kan inte skriva samtidigt o kolla på tv, måste vänta på reklamen!! :P
PAUS :)

Så, ja, vad va de jag skulle skriva nu då? Hmm... Fan att man ska ha så kort minne! Jäkla guldfisk!

Ne, it totally slipt my mind.... Damn!
Får återkomma tror jag.



//lillkarlzon

Just LÖÖÖÖV it! :) And just HAAATE it!!! :(

Bara MÅSTE skriva om mitt nya schampo o balsam som jag har börjat använda. Mitt hår är ju helt fantastiskt!



Håret behöver inte ens blåsas! Det blir volym på det ÄNDÅ!! Helt amajzing :D Just lööööv it! Ni måste bara prova det!

Sen vill jag fullkomligen DISSA mina nya värmeljus! De glöder ju fan knappt! Bluff o skit alltihopa bara. Stearinet blir till o me gul/rosa när man väl får fjutt på skiten o luktar konstigt gör dem oxå! BLÄ!

KÖP INTE DESSA!!!!

USEL SKIT!







//lillkarlzon

Möss på vinden o spöken i TV-rutan

Jag kan ju säga att jag är inte speciellt förtjust i det där krafsandet jag hör med jämna mellanrum precis på andra sidan taket.... Den springer på "plattern" eller vad man ska säga. Usch! Hoppas den inte gnager håll nån stans innan vi får upp en råttfälla!

Jag brukar kolla på Det okända så här på morgonen medans ungarna gör sig iordning för skolan. Och idag var det väldigt intressant!
Var på en hästgård, skulle tippa nånstans på västkusten. En kvinna i fyrtio årsåldern som bodde där, med vad jag skulle tro, sina två flickor. Och där spöka det massor :) Två herrar och en kvinna. Den ena kvinnan var visst hennes morfar som hon aldrig träffat, då han dog ner henner egen mor bara var tre år. Den andre mannen var ingen släktning. Men han hade kopplingar sen tidigare till gården men hans efterlevande ville inte ha med hans namn i TV. Tråkmånsar! Kvinnan var mormodern som gick omkring där. Så det var vänskapliga spöken iaf.
Och en söt sak till. Hon hade tatt hand om en katt, som numera i andevärlden, roade sig med att busa med några stenar som låg vid en hundgrav. De ska egentligen ligga så de formar ett hjärta. Men katten busade runt med dessa så de låg huller om buller o till o med ett par meter ifrån ibland.
Det var Lilla My som gjorde detta. En kattunge som bara försvunnit. Men hon verkade ha det bra nu.

Jätte mysig berättelse idag! :)
Kan inte låta bli o tänka på sis Linda. Hon säger ju att de spökar hemma hos henne. Hihi. Hade vart kul o slänga in ett medium där!
Hade gärna velat gå till nån sån där "synsk" person nån gång, bara man vet att det är på riktigt, o inte nån bluff. Hur man nu ska veta det...
Mamma har tydligen sin pappa som går o vakar lite över henne, emen det märker hon inte av dessvärre. Han gav henne ett tecken dock en gång för o visa att han fanns där. Teknisk är han tydligen iaf! Haha!

Ne, nu blir de snart frukost. Men först ett blöjbyte på lillskiten :)



//lillkarlzon

Inte Emilias dag idag tror jag

De e inte många som lyckas med två praktvurpor inom loppet av 10 minuter! Första vurpan blev ner bakom soffan. De gick bra som tur va! Hoppas hon lärde sig en läxa o inte klättrar över soffryggen nåt mer på ett bra tag framöver.
Nästa vurpa blev på golvet. Hon sprang (som vanligt) men slant med fötterna o slog runt o ner i golvet. Den gången blev de nog värre. Slog ju i huvet så dumt o golvet där. Stackars liten.

Åh, jag vill så gärna bli färdig där nere. Vad som helt bara det händer NÅT! Jag vill kunna slänga in Emilias grejer i hennes rum så allt slipper stå i vardagsrummet hela tiden =/ Kanske att det kan bli några kronor från när Janne får lånet till sin nya firmabil. Jag vet inte vad jag får i lön än, hoppas på ett bra uppsving! Har äntligen fått reda på min nya lön nu, och den kommer ju retroaktivt från 1 april tror jag den gäller. Hoppas det kommer denna månaden! Så man kan lägga pengarna på det som behövs dit ner.
Den där mattan är ju halvdyr så..... Har vi bara fått kört iväg de sista som står där och det som ska sparar upp på vinden så e de bara till o sätta igång!
Skit oxå, e ju en o en halv vecka kvart till lön. Attans bananer!

Jag satt här i går när jag hade 10 minuter o inte visste vad jag skulle göra o ville möblera om. Problemet är bara det att det GÅR INTE att möblera om här! Helt hopplöst verkligen. Har försökt tänka o planera men det går inte. Inte här i v-rummet o inte i köket. Köket e ju if bara bordet o stolarna men... Sovrummet är rätt kört de med tyvärr.  Ungarnas vill jag inte röra (till skillnad mot min mor så låter jag barnen ha sina rum ifred!).

Snyggt Emilia... Hon ser en smula på golvet, lägger sig ner o slickar upp den.... Mysigt...
Fan va rastlös jag e... Undrar om jag har PMS eller nåt. Har sånt humör idag så jag blir trött på mig själv till o med! Halvkul...
Klockan är snart tre. Måndag imorgon. Gunnel skulle ev komma en sväng på fika. Åh ja just de! Jag hann åka ut en sväng till stallet igår o mysa me Chicago. Tog in han o borsta o gosa med han. Sen tog vi en promenix bort till paddocken o gick ett par varv där inne så han fick röra lite på dököttet ;) Han va mest intresserad av o äta iof, som vanligt... Men de va skönt o komma ut lite. När vi kom in i hagen igen la han en go blajja :P Så de va nog gott o röra lite på sig iaf. Attesa fick oxå lite kli o gos innan jag åkte hem igen. Gammemorsan höll sig längst bort o hörnet av hagen, så då fick hon va utan gos o en liten äpplebit..

Nä, ska man försöka möblera lite iaf?! Hmmmm..............

I'm in a baaaad mood right now!

Janne sticker iväg själv till götet.. Fastän jag ville vart me. Både Teo o Tindra är iväg så jag kan inte åka nån stans heller. Och så har Janne min bil, så jag kan definitivt inte åka nån stans om jag nu skulle vela det....
Så just nu känner jag så här:

SKIT SKIT SKIT!!


Han ska åka o titta på två firmabilar till sig, isället för o köra omkring i de där skitbilarna har får från jobbet. Men jag hade antingen tänkt få titta in till min syster som bor i Partille o om inte de skulle gå så kunde ju jag vart en stund på Ikea.... Men de vart väl inte mening med de idag då. Inte för att jag har överdrivet mkt pengar på kontot direkt, men ändå.

Så i min frustration så förökte jag provmöblera i köket så länge.. Jag vill ju ha en vit kökssoffa samt ett vitt bord, gärna av ett rundare slag, och vita stolar till detta. Jag hittade en jättefin soffa i gbg på blocket som jag blev lite sugen på. Men de är ju så låååånga! Denna va 1,90 lång. Dock väldigt fin!! Jag mätte bordet, och det är bara 1,50 långt. Så jag behöver alltså ett större bord oxå. Men då vet jag vad jag måste kolla efter när jag letar iaf! :)
Meningen med min möblering är att soffan ska stå unde fönstret, så vi får ha bordet på andra ledden. Men om jag bara får tag på en sån där lååång soffa, så blir det väldigt tight mellan bord och vägg/köksö. Så måste klura ordentligt på detta... *Jobbigt*
Åh så tråkigt jag har de just nu. Emilia ligger o tar en middagslur iaf. Hade jag med kunnat tänka mig o göra. Nån ork till o gå här plocka o städa har jag då rakt inte lust med just nu iaf! Är alldeles för slapp för de just nu.
Hm, janne borde vara nere i gbg ungefär nu, o så ska han till ett ställe till, äta antar jag. Hmm.... Han kommer nog inte va hemma innan tre skulle jag tro. Vad skam ska jag hitta på till dess då?? Lekplatsen här börjar bli rätt tråkigt faktiskt :(




Ingen munter skrivning idag av fröken Karlsson

And sheeeeeeeeeeeeeeeee............

Nä, de lät verkligen inte bra de där! En av de som sjunger på Idol just nu.... Daniel heter han visst. Tur man inte röstar på sån här skit :P

Annars häromkring då? Tja, har gjort jobbdag 2/2 idag :D


"Du har iallafall uppdarat dig till kockosnöt" Haha!! Bagges kommentar till Daniel, hahahaha! Vet inte riktigt vad de betyder men... :P
En liten parantes bara

Jo, jobbet va de ja. Känns grymt bra o va där! O idag gratta vi Mulle lite grann. Hon fyller år på söndag, så hon fick en present idag. Grattis till dig Barbro! :)
Och så vill jag sjunga utt ett stort HURRA!!!!! till min älskade syster Petra som fyller år idag. Puss på dig från oss alla!

Just because I love you ;)



Tja, annars e de nog rätt schletet här tror jag. Ungarna o jag har slappat i soffan under kvällen här. Janne är på väg hem. Hoppas jag... Han skulle va hemma vid åtta, klockan är just nu 20.36. Jaja..
Nä, va ska min hitt' på imorn då? Blir ett besök hos syster givetvis. Men i övrigt blir de nog inte så mkt. Får väl försöka vara ute lite innan ovädret kommer smygandes i slutet av helgen/början på nästa vecka. Ja, jag kanske kan ta en promenad med Chicago :) Ja de va en bra idé!




//lillkarlzon

Tillbaka till...

...framtiden.
Ne, skoja bara.. Tillbaka till verkligheten! De va inte roligare än så. Det känns faktiskt rätt bra att börja jobbet igen, de riktiga så att säga. Fem av sex veckor är det tors-fre och en av sex veckor mån-tis som gäller. Och så en fre-sön klämmer vi in och fem tisdagkvällar :)
Jösses, låter ju massor det här!!

Vill skicka ett stort TACK till min kära svärmor som ställer upp som barnvakt hela torsdagarna några veckor framöver så både jag o Janne kan jobba!! Du är guld värd! Tack tack tack.

Mmm, nu la sig lugnet tänkte Pysan, så nu kom hon o la sig här i famnen på mig. Min håriga lilla bebis!
*Kurr-kurr-kurr*
SOS (B/)Västkusten går på femman just nu. Taskigt för ambulansen att jordfallsbron skulle vara öppen precis när de behövde åka på akutlarm =/ Men det är väl livets gång de med antar jag. Jaha, en som trillat ner från en ställning. Tänk att folk inte använder säkerhetsutrustning! Janne får med mig o göra om han inte använder rätt säkerhetsutrustning på höga höjder! Ajabaja!!

Ne, ska invänta gubben om han behagar komma hem snart från miniorscouterna. De sluta halv åtta..


Tjingeling på er där ute
/lillkarlzon

Bus med kusin Valter :)

 

 

 

//lillkarlzon


Jag vill RIDA!!!

Det är ju helt underbart väder för att ta en tur på hästen nu... Synd bara att älgjakten har börjat :(

Jaha, nu vakna lillan, dax att gå ut en stund iaf så man får lite sol :)


Zumba


Detta är Zumba :)


Jag har kollat på flera olika klipp på Youtube nu, och INGEN har samma steg så gott som! Det är en uppsjö med olika steg hela tiden. Roligt är vad det är iaf!



//lillkarlzon

Underbar dag!

Hittills har jag o Emilia varit ute tre gånger idag, o klockan är bara tre :) Va ute en sväng efter frukost på lekplatsen i dimman och passa på o säga hej till pappsen oxå som jobbade en liten bit bort här. Sen blev det lite gröt o en tupplur för Millis! Jag passade på o kolla på mitt "lunch-program" och ta en dusch... Sen gick vi till Larssons o postade ett brev o köpta nästa bok som är med Aftonbladet. Ska försöka samla alla 14 böcker... 2/14 avklarade.. Haha! Sen blev det mat för att sen gå ut igen o plantera lite i mina krukor.
Inte helt lätt när man har en som måste springa omkring höger till vänster och man har muren precis intill.... Men de gick då bra iaf! Sen tog vi en sväng ner till lekplatsen igen i solskenet! :) Är en helt underbar eftermiddag!

Nu ska vi strax sätta oss i bilen o hämta Tindra som ska till dansen. Då går vi en sväng med vagnen så länge i Svenljunga. Måste bl.a. till banken o få mig en ny internetdosa! Min e helt paj nu, funkar inte ens o byta batteri :(

Och vet ni vad jag ska göra ikväll??? :D Hehe... Jag ska prova på det här nya; Zumba!! Hoppas det är lika roligt som det ser ut att vara. Börjar kl sex nere i gympahallen iaf. Får se om jag orkar/hinner skriva en recension om det senare ikväll...

Tjingaling på er!




//lillkarlzon

Sicken helg :)

Igår va vi allt rediga till tusen!! Vi gick på en riktig långpromenad. Jag o Janne gick, lillan i vagnen o Teo o Tindra tog sina cyklar, så stack vi iväg efter lunchen. Tindra skulle leka med Henny, så vi sa att då kan vi väl göra så här då :) Tindra klarade cyklingen väldigt bra får jag säga. Vi blev imponerade faktiskt.
Väl hemma hos Kristina o Arto blev de lite fika med bulle. Alltid lika gott med nybakat! Sen knalla vi tre vidare mot stugan o farmor. Ett par bilder blev det längs med vägen oxå. Måste verkligen jobba med mina "egobilder" dock, hehe.. De blir inte riktigt så bra som jag vill :P
Hemma hos farmor blev det lite blodpudding för Emilia, då det var matdax för henne egentligen. Vi hade ju givetvis inte med oss något så... OCH, så tyckte hon att nu är det prefect timing för lite BAJS!
*stön*
Men farmor letar upp nån gammal binda o ett par av Tindras gamla trosor och fixar till det där. Haha! Tack o lov så skjutsade hon hem mig o Millis, så vi slapp gå hela vägen hem med bara en binda till henne! He...he.... Teo o Janne cykla/jogga hem.
Så de va hela vår eftermiddag :) Teo cykla säker 2 mil den dan... Jätteduktig!
Hemma sen va det god middag som gällde och mys i soffan med film o godis resten av kvällen.

Idag har det varit en riktig slappisdag! Vi gick tipspromenaden i fm, sen dess har det bara vart slappt! Ungarna är ute o leker nån stans. Emilia sover middag en stund till.

Är såå sugen på o nalla nåt gott i skåpet... Mmm....

Ett par bilder från lekplatsen

Måste bara visa den här underbara soluppgången som var den 5 oktober 2010, fantastisk!














//lillkarlzon

Åhhh, jag vill så gärna!!

Jag vill så gärna vara gravid igen!! Sitter här o putar med min mage o önskar det kunde kännas som på riktigt... :( Är ju inte riktigt samma känsla som att puta med den direkt.
*man kanske skulle vara surrogatmamma*

Men jag tror det här landet, av nån anledning, inte tillåter det...
Såg en dokumentär om en kvinna i England (tror jag det var) som hade vart det hela ÅTTA gånger! I'm impressed!
Hon hade dock inga egna barn och levde själv (om jag minns rätt). Hon var som hon sa själv; gjord för att bära och föda barn! :) Så imponerad av henne!!!
Ett annat program som jag såg för inte så längesedan var en australiensisk dokumentär där en kvinna agerade surrogat för andra gången åt ett homosexuellt par. Hon sa att det var väldigt konstigt och på ett sätt jobbigt att bara "avsluta" sitt band med det barn hon burit genom att det inte var hon som tog hand om det efter födseln. Hon fick barnet på bröstet en stund direkt efteråt, men de va liksom inte mer. Sen va de ju papporna som tog över. Vilket så va meningen oxå! Och det visste hon ju. Men det är väl nåt som säger att det är en själv som ska ta över, det är ju ändå en biologisk händelse som är inpräntad sån miljoner år tillbaka. Man måste nog vara en mycket stark person för att klara av det där tror jag...
Men om man ser förbi det där. Och tänker på hur mycket glädje du kan ge två personer genom att ge dem ett litet liv som de (eventuellt då) har varit med att skapa (iaf en av dem om de är ett gay-par).
Jag hjälper ju bara till med att bära på lilla underverket.

Finns säkert nån som läser detta och tycker jag är vansinnigt egoistisk i min fråga här om att jag vill vara gravid. Men jag vill det verkligen!!
Och jag säger inte att jag SKA vara surrogat!!! Men jag tycker det är spännande och är imponerad av dessa människor!
Om en nära
kompis eller liknande skulle be mig om något sådant här skulle jag ställa upp utan tvekan!



v 39 tror jag




//lillkarlzon

Gubbs födelsedag

Igår fyllde gubbsen år. Blev väl kanske inte den roligaste födelsedagen för han tyvärr. Jag har bokat tid för tatuering på fredag. Men innan han kan åka dit på fredag så måste han ju veta vad han ska ha givetvis oxå! Så då fick han åka in igår till Tobbe, han som tatuerar. Äta hann han inte med, utan de va te o åka dirket. Jag hann ge han hans paket med Solsidan och lite blommor iaf :) Kom hem själv precis efter han, Tindra har ju dans på måndagar givetvis. Äta fick han göra på (jag gissar) Burger King. Så, ne, de va väl inte den eftermiddagen han hade förväntat sig kanske... Men jag hade tyvärr inte så mycket att välja på, då Tobbe bara har öppet för möten på måndagar.
Så, iaf, om jag har fattar min kära sambo rätt så blir det på underarmen, liggandes, "Emilia" med liknande det bladverk jag har på min tatuering. Fast mera ;) Givetvis... Varför nöja sig med lite när man kan göra mera?! ;)
Men han fick då iaf lite tårta igår kväll eftersom mamma hade skickat med oss från i söndags. Tyckte de kändes lite onödigt att göra en tårta faktiskt, eftersom jag har tre byttor i kylen!!

Nu sitter jag här i soffan, klockan är 07.41 och barnen har precis gått utanför dörren och är på väg ner till skolan. Lillskrutten går omkring här, just nu ska hon sitta i mitt knä verkar det som. Prata i telefon ska jag göra me tydligen.. :)
Åh, jag måste prata med Linda A om Helenas eventuella julklapp oxå! Hade tänkt man kunde ta ett kort på stugan (antingen från andra sidan sjön, väl inzoomat, eller om man ror ut med båten). Men vi har ju ingen jättebamse kamera som man kan ta sådana där långdistanskort, så där kommer familjen Nerman-Asp in i bilden :) Får väl se om det går att få ihop det. Om det blir alldeles för långt bort från den andra stranden, ja, då måste man ju i sjön... Men båten ligger lixom inte i..... Så kan bli lite problematiskt att fixa detta diskret om vi har otur!

Ne, om man skulle ta o fixa lite frukost om en stund. Lillan fick ju ändå välling tidigt idag av gubben.




//lillkarlzon

Banankakor o kebabrulle

Jag gjorde ju en sån megamumsig banankaka förra veckan (eller om det va denna). Men den tog ju gubben med sig till jobbet. Så jag fick bara smaka en tugga. Så jag blev sugen på o göra en till! :) Igår hann jag inte eftersom vi åkte te Uddevalla på eftermiddan. Så jag gjorde den nu istället :) Ska bara svalna lite grann så ska jag ta en ordentlig bit sen! Det är banankaka med choklad i, supergott!
Klicka här så kommer ni till receptet.

Sitter här o kollar på 'Johnny, Sveriges fetaste man'. En dokumentär från Outsiders. Det är helt sjukt hur stor man kan bli egentligen! Vet inte riktigt vad man ska tro om en sådan människa. Känna förtvivlan? Ilska? Empati? Nej, jag vet inte riktigt faktiskt. Satt här iaf o kände hur banankakan började lukta gott inne från ugnen och blev helt plötsligt väääldigt hungrig!
Och då kommer min andra hälft med den brighta idén: Ska vi dela på en kebabrulle?
JAAAA!!! Åh så gott!!! De vill jag ha! :D
*shit, han väger verkligen 331kg!!*
Gudars, jag har verkligen ont i min nacke o ner i höger axel... Det är inte skönt alls :( Har suttit för mycket vid datorn... Ja just de, måste klippa Emilias naglar, (de gjorde precis de på han Johnny nu, därför jag kom på de) de är jätte långa och VASSA! Ajaj...

*8 kg viktedgång för Johnny, grattis :) De går undan här... Hehe...*
Åhh, jag vill ha min kebabrulle!!!! *suckar djupt* Han skulle ändå åka te Svenljunga för o köpa mjölk, vilket va helst slut...
*-2kg till :) OCH han klara av att gå till matsalen*

Näe, jag får väl nöja mig för idag.




Tjingeling på er



//lillkarlzon

Sällskapsresan

Säger bara: Herregud! Jag ska plöja igenom alla de här filmerna varje gång jag är själv hemma om kvällarna... Såååå många sköna citat!! Här följer ett par stycken:


"Herr Storch ombeds komma till...."
-Han måste va bror med Lennart Svahn du..
-Och Karin Falk!
-Och Magnus Uggla!!

-Hur gör man om man vill ha mer juice?
-Man trycker på knappen där.
-Nähe?!
-Jo då!

-Invalido! Gracias!

-En skål för brudparet Stork.
-Vi heter faktiskt Storch!

"Ikväll får 107 svenskar gonnoré"

-Måtte djävulen ta alla fruntimmer!!





Trevlig kväll på er :)



//lillkarlzon






Och förresten, om nån vet hur f*n man lägger in klipp från youtube, säg gärna till... För jag vet inte hur jag ska göra (förutom vanlig länk då givetvis)!!!!

Mjukstart på jobbet

Var där nu i eftermiddags o blev lite varm i kläderna. De har ju fått ett nytt system när man ska skicka iväg prover till Klin. kem. Och en ny hematologiapparat har de oxå. Och tur var att jag kom idag! För vi upptäckte att jag inte hade det programmet som krävs för det nya sättet att skicka informationen till Klin. kem... Hehe, inte så kul om jag hade kommit på torsdag o inte kunnat ta in några patienter på lab alls!

Usch, ska jag verkligen börja jobba mer redan! Snart är mars här och lillan ska in på dagis.. :´(

*snyft*

Tiden går för fort. Jag tittar på henne o ser hur stor hon har blivit, så medveten om allt som händer runt omkring och när man säger till henne. Hur hon spelar över för att få oss (och sig själv) att skratta.

Hon är min lilla busängel


RSS 2.0