Idioter på vägarna

Igår va jag väldigt nära att bli prejad in i mitträcket när jag skulle köra till jobbet. Idiotkärring som ine ser sig för när hon ska byta fil!
Hon tyckte hon kunde köra om bilen som va framför henne, problemet vara bara det att jag var redan halvvägs förbi henne!!!! Fan lär er o se er för i trafiken era jävla hönshjärnor!! Tuta som fan o hon kom bara närmare o närmare. Otäckt som fan va de!

Nåja, det satte väl ribban för kvällen kan man säga.. För sen va hela kvällen helknas på jobbet =/ Kom en pat nästan direkt när vi öppnat som min ssk behövde lite backup med o de tog sin lilla tid där. O sen tyckte väl läkarna att de oxå kunde ta lite tid på sig, hela kvällen... *stön* Men vad göra? Gjorde de jag kunde, o sen va de bara o sitta o vänta på att det skulle hända nåt, typ... 22.50 gick jag o ssk hem. Kul! Slutar kl 22 annars....

Ne, ska försöka sluta va så bitter***** o ta mig i kragen o vara glad resten av dagen! Som tur är så jobbar jag med mina bästa som förgyller dagen. O idag ska jag försöka komma ihåg muffinsen som jag köpte på Ica i förrgår, coklad- och citronmuffins va det. En med nougatfyllning o den andra med nåt annat. Mums!! Gottegris som man e. Men jag får nog börja hålla igen snart, för magen börjar bli lite degig igen :P Den har ju fakiskt vart ganska platt o fin ett tag nu, så vore kul om de höll i sig nu när man kan ha lite mindre kläder på sig som förhoppningsvis visar lite former iaf, de lilla man har kvart! HAHA!
Ne, se om man kan frächa till sig o göra nåt vettigt av sig innan man åker iväg o jobbar igen då.


Puss o kram på er allihopa!

Mmmm!

Va gott det kan vara med ett kallt glas saft. Just idag blev det en ny variant. BOB har kommit med nån saft (dyr som vanligt) där det inte ska vara några konstiga saker i, "Just Natural" eller nåt tror jag de hette. Mumma :) Apelsin & Mango va det i denna. Jättegod!

Det verkar ju faktiskt som om det finns några stackars männsikor läser min blogg, iaf tittar till den lite då o då. Och om mitt lilla enformiga o smårutiga liv är intressant för dessa speciellt utvalda människor så är det ju inte mer än rätt att jag faktiskt tar o lägger några minuter här o uppdaterar lite. Eller hur? :)
Vad har jag att säga idag då mån tro?

......


Jo för sjutton gubbar, de måste jag ju berätta! E ju så knasigt så knappt jag tror på det själv! HAHA!
Jag, Millis o Hilma hade precis gått ut och var nästan i höjd med soptunnan (skulle gå bort o säga till barnen att vi skulle gå en promenad). Jag tittar ner så jag ser vart jag har mina två- och fyrbenta när jag plötsligt hör "bdmp-bdmp". Tittar snabbt upp, eftersom det låter typ som en häst på en äng som galloperar eller nåt ,(vilket är ännu mer osannolikt hos oss nästan!) o vad hinner jag skymta?! Jo, en råbock!! Mitt på gatan. Kom springandes som ett jehu från ängen mitt emot oss och rätt över gatan, fyra meter från oss och in i grannträdgården på andra sidan syrénhäcken.
HAHA, jag o Hilma fatta NADA!!! O allt gick på max två sekunder. Var nästan säker på att jag såg horn på den, så därför jag sa råbock. Men snacka om att vi blev snopna. Tror inte Emilia han reagera, för hon sa inte nåt iaf.. Jaja, det var lite spännande idag iaf.

Vi fick då iaf gått iväg på vår promenad, Emilia ville kolla på hästarna, igen... Måste ju säga att Carinas nya häst, Dania tror jag hon heter, är väldigt mysig. Kontaktsökande o lugn. Hon har nog gjort ett riktigt kanonköp där. Lisas häst ser lite småskönt korkad ut. Haha.... Jättesöta e dem ju, så klandrar inte Millis att hon vill titta på dem.

Så, det får väl räcka för idag! I helgen blir det jobb för hela slanten! Så kanske inte blir så väldit mkt skrivande just då. Men ska försöka komma ihåg o skriva lite oftare :)


Kram på er!

RSS 2.0