Inget bättre för mig

Kan inte förstå hur jag kunde få feber idag på jobbet? Inte konstigt jag inte orka lägga i överväxeln, fasten att de behövdes :P Va kort om folk idag så va därför jag jobba dag isället för kväll. Gick drygt en timme innan jag skulle sluta egentligen, så fick vilat lite hemma innan jag hämta Millis på dagis. Då hade ibumetinen hunnit verka oxå som jag tog innan jag åkte.
Vill inte bli sjuk nu när jag ska jobba i veckan. Har inte råd me o va sjuk jue! Men får lite sovmorgon imorn iaf bara för att vi ska ut me jobbet o äta mat på Oliven efter Skulpturvandringen. Ska bli gott med mat! E hungrig just nu men orkar inte påbörja nåt i köket. Gubbs ska komma snart så hoppas han orkar slänga ihop nåt snabbt. Min lunch blev ju kvar på jobbet, får ta den imorn istället.

*gäsp* va trött jag e! vill ligga o sova...


E de nån som vill ha en klänning förresten? Den blev inte så bra på mig som jag ville...
Ser ut så här:
Tunt trikåaktigt tyg med mörka och lila detaljer. Ljusare botten, vit typ. Liten volangspets, draperad i linningen upptill. Finns på Halens hemsida, men en e så trög så orkar inte leta upp den =/. Liten knytrosett längst fram på linningen. Strl 36/38, men den är mer i 38 tycker jag, minst.. Så lite för stor för mig. Annars väldigt söt o fin klänning med lite åtdraget under bysten. Knälång. Kan posta den :)

RSS 2.0