Oj oj oj

Janne va på väg hem efter att ha jobbat. Och vad ser han nere vid kyrkan om inte en förvirrad gammal dam som inte riktigt vet vart hon hör hemma. Hon lyckas leta fram namn och adress och telefonnummer i huvudet iaf.
Anki hoppar framför datorn i jakt på vart hon ska... Ett problem, adressen finns, men inga namn! Ringer det telefonnummer som uppges, som för övrigt är på en helt annan adress (och så även hennes namn) svarar givetvis ingen...
Jaha, åh nu då?!
Ja, jag ringer polisen efter råd. Janne kör till Svenljunga så länge till försnämnda adress som inte hade några namn skrivna på sig. Säger att "om ingen öppnar, ta med henne tillbaka hem!"
Polisen lyckas hjälpa mig tillrätta med att hon faktiskt hör hemma på boenden här i Sexdrega, där som hennes namn var skrivet, och telefonnumret oxå stod! De letar fram telefonnummret till boendet så jag kan ringa dit.
Och jo, den lilla damen hade tydligen smitit ur sin säng för natten och gett sig ut på promenad i lilla Sexdrega. Så nu är damen på väg hem, vilket hon inte riktigt kunde förstå eftersom hon ju "bodde" på den adressen hon uppgav, vilket dessvärre var för ca 10 år sedan.. Ja, hon är uppenbarligen ganska dement lilla damen.



De va hennes lillla ängel som vakade över henne ikväll..
Janne skulle egentligen vart hemma vid 19-20 tiden.......

Kommentarer
Postat av: Mamma

En stor bukett rosor till er som va så snälla och hjälpte henne, hon kunde lätt frusit ihjäl nu ute. Kram på er

2010-12-03 @ 22:19:27
Postat av: Linda

Fint av er! En sån skyddsängel hon måste ha! Kramen

2010-12-04 @ 10:49:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0