Åhhh, jag vill så gärna!!

Jag vill så gärna vara gravid igen!! Sitter här o putar med min mage o önskar det kunde kännas som på riktigt... :( Är ju inte riktigt samma känsla som att puta med den direkt.
*man kanske skulle vara surrogatmamma*

Men jag tror det här landet, av nån anledning, inte tillåter det...
Såg en dokumentär om en kvinna i England (tror jag det var) som hade vart det hela ÅTTA gånger! I'm impressed!
Hon hade dock inga egna barn och levde själv (om jag minns rätt). Hon var som hon sa själv; gjord för att bära och föda barn! :) Så imponerad av henne!!!
Ett annat program som jag såg för inte så längesedan var en australiensisk dokumentär där en kvinna agerade surrogat för andra gången åt ett homosexuellt par. Hon sa att det var väldigt konstigt och på ett sätt jobbigt att bara "avsluta" sitt band med det barn hon burit genom att det inte var hon som tog hand om det efter födseln. Hon fick barnet på bröstet en stund direkt efteråt, men de va liksom inte mer. Sen va de ju papporna som tog över. Vilket så va meningen oxå! Och det visste hon ju. Men det är väl nåt som säger att det är en själv som ska ta över, det är ju ändå en biologisk händelse som är inpräntad sån miljoner år tillbaka. Man måste nog vara en mycket stark person för att klara av det där tror jag...
Men om man ser förbi det där. Och tänker på hur mycket glädje du kan ge två personer genom att ge dem ett litet liv som de (eventuellt då) har varit med att skapa (iaf en av dem om de är ett gay-par).
Jag hjälper ju bara till med att bära på lilla underverket.

Finns säkert nån som läser detta och tycker jag är vansinnigt egoistisk i min fråga här om att jag vill vara gravid. Men jag vill det verkligen!!
Och jag säger inte att jag SKA vara surrogat!!! Men jag tycker det är spännande och är imponerad av dessa människor!
Om en nära
kompis eller liknande skulle be mig om något sådant här skulle jag ställa upp utan tvekan!



v 39 tror jag




//lillkarlzon

Kommentarer
Postat av: Mamma

Har du redan glömt va du gnällde när du var gravid. Du hade ju ont överallt och inga kläder satt som de skulle och jag vet inte vad. Ja man glömmer fort.

Njut nu av Emilia och ta till vara den tiden den går så fort. Du har ju minst 10 år på dig att få ett barn till Krammmmmmmmmmmmmmm

2010-10-06 @ 09:47:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0