Möss på vinden o spöken i TV-rutan

Jag kan ju säga att jag är inte speciellt förtjust i det där krafsandet jag hör med jämna mellanrum precis på andra sidan taket.... Den springer på "plattern" eller vad man ska säga. Usch! Hoppas den inte gnager håll nån stans innan vi får upp en råttfälla!

Jag brukar kolla på Det okända så här på morgonen medans ungarna gör sig iordning för skolan. Och idag var det väldigt intressant!
Var på en hästgård, skulle tippa nånstans på västkusten. En kvinna i fyrtio årsåldern som bodde där, med vad jag skulle tro, sina två flickor. Och där spöka det massor :) Två herrar och en kvinna. Den ena kvinnan var visst hennes morfar som hon aldrig träffat, då han dog ner henner egen mor bara var tre år. Den andre mannen var ingen släktning. Men han hade kopplingar sen tidigare till gården men hans efterlevande ville inte ha med hans namn i TV. Tråkmånsar! Kvinnan var mormodern som gick omkring där. Så det var vänskapliga spöken iaf.
Och en söt sak till. Hon hade tatt hand om en katt, som numera i andevärlden, roade sig med att busa med några stenar som låg vid en hundgrav. De ska egentligen ligga så de formar ett hjärta. Men katten busade runt med dessa så de låg huller om buller o till o med ett par meter ifrån ibland.
Det var Lilla My som gjorde detta. En kattunge som bara försvunnit. Men hon verkade ha det bra nu.

Jätte mysig berättelse idag! :)
Kan inte låta bli o tänka på sis Linda. Hon säger ju att de spökar hemma hos henne. Hihi. Hade vart kul o slänga in ett medium där!
Hade gärna velat gå till nån sån där "synsk" person nån gång, bara man vet att det är på riktigt, o inte nån bluff. Hur man nu ska veta det...
Mamma har tydligen sin pappa som går o vakar lite över henne, emen det märker hon inte av dessvärre. Han gav henne ett tecken dock en gång för o visa att han fanns där. Teknisk är han tydligen iaf! Haha!

Ne, nu blir de snart frukost. Men först ett blöjbyte på lillskiten :)



//lillkarlzon

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0