Sommarfest med jobbet

Vill börja med o tacka för en toppentrevlig kväll igår i Lerum vid Aspenäs. God mat, underbart väder och bästaste kollegorna! Perfekt blandning! Skönt att man inte är bortglömd :P Hehe! Fick dock höra en tråkig nyhet under kvällens gång (som ej rör jobbet) men naturen har sin gång, och jag hoppas bara att ordningen återstället sig snart för den icke nämnda personen. 

*tänker på dig*



Vi skulle ha lite leker med tema DaVinci. Han var ju en riktig filurig gubbe de där med många hemligheter och småtokiga idéer. (Många ska vi nog tacka för idag!)
En grej som han hade upptäckt till ex var ju det här med synen. Att först så kommer ju bilden in i vår hjärna upp och nervänd, men på vägen så händer det nåt o speglingen blir "rätt-vänd".
Så en tävling gick ut på att vi skulle sitta ner i en ring, det låg platter med magneter på på golvet som hade en sifferkombination på på undersidan. Så vi skulle då fiska med våra magnetspön, träffa en platta och killen som höll i det skulle vända på plattan (sju st sammanlagt tror jag de va) låter väl ganska enkelt va?!
MEN- då kom kruxet. Vi skulle ha liknande svetsskärmar framför ansiktet med ett objektiv på (heter det så, typ en stor lins som liknade en kikare) som gjorde allt TVÄRTOM!! Höger blev vänster o vice versa, upp blev ner och tvärtom. Så där satt vi o försökte fiska upp de nedrans plattorna! Börja bra, men sen va de bara ett enda vimmel! Haha!! Men kul va de :P
Och så va den fyra grejer till, alla med temat DaVinci. Superkul!!

Idag är det, fortfarande, helt UNDERBART väder! Hämtade Tindra precis från skolan (20 minuter för sent...)
*skäms*
Men hon fick ätit iaf, så då slapp jag fixa de! Hehe :P Vad hitt' på nu då? Vattna mina jordgubbsplantor kanske? Såg igår att det kommer allt några morötter oxå, det tackar vi för! E ju sååå gott med färsk morot direkt från landet! MUMMA!

Tjing tjing så länge :)




P.s. Mitt lag vann tävlingen!! :D

Kommentarer
Postat av: Anonym

mörklila text på svart botten är helt omöjligt att kunna läsa. Dessutom med ytte-pytte små bokstäver. Synd. Men det är tyvärr på tok för ansträngande att klara att läsa pga detta.

2010-06-04 @ 17:45:06
Postat av: Anki

säger vem? jättebra med kommentarer, men vore ju käckt o veta från vem?!

2010-06-05 @ 21:13:05
URL: http://lillkarlzon.blogg.se/
Postat av: Mamma

Tycker de går jättebra att läsa

2010-06-08 @ 20:26:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0