Lugnt o skönt

Ja, första dagen avklarad! Första halvan kände jag mig rätt luddig i huvet ^^, Haha.. Fick ju avslutat min sista semesterkväll på bästa sätt! Gick över te grannen där det bjöds på Gin o Tonic o lite kärringskvaller..... Men eftersom barnen inte tyckte det passade sig att sova som det var sagt så fick de bli så att vi grillade färdigt o Janne va hemma efter gymmet o så gick vi över hit o åt upp den mycket goda kycklingen som jag hade o Peter åt sin 95% köttiga chorizo. O lite potatissallad o vitlöksbröd på detta. GOTT!!! O min sista Bacardi Breezer till de. Sen blev de tack o hej, leverpastej! Ner i bingen o mysa. O så börja min lååånga natt!
Bara för att Janne tyckte jag blev lite väl lullig på mitt lilla alkoholintag på en söndag innan jobb så sa han att jag kanske skulle ta det lugnt, just för att jag skulle upp på morgonen. Så då låg jag halva natten o vakna varje timme typ för jag hade ågren ifall jag skulle (av nån mycket konstig anledning) vara full även på morgonen o att just denna morgon är det alkokontroll av polisen på vägen o jag blir stoppad o de blåser rött!!!! De går ju inte!! Ja, jag vet, jag va lite väck i huvet. Tänker inte nämna att det bara va två Gin o Tonic jag fick!!


Så ja, min fm blev lite småflummig idag på jobbet. Men fick gå runt lite o socialisera mig lite med mina goa arbetskamrater o fått mig lite uppdaterad. O så gjorde jag en tårta igår kväll me som jag tog med o bjöd på idag. Just bara för att mina arbetskamrater är dem bästa!! Pöss på er!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0