??

Nu äntligen har vi bestämt vad o hur vi ska göra här hemma! Eftersom planerna med o flytta tillbaka mot Uddevalla går hejdlöst trögt, så har vi bestämt oss för att satsa ordentligt nu på huset istället. Om inte annat så får vi ju tillbaka det om vi väl säljer en vacker dag!
Så igår bestämde jag att jag o janne tar o flyttar ner till källaren o så får vårat rum bli all-/lekrum till barnen. - Jaha sa janne bara.. Han hade inte så mkt o välja på ärligt talat. O som den karl han är så måste han ju tänka lite på  nya idéer som kommer bara sådär! ;) Så idag när han kom hem kläckte han sina idér:
Vi röjer iordning där nere gemensamt (för det är mkt o göra!!!) o så gör han iordning golvet med värmeslingor i, istället för att ha element då.. o så ska vi investera i ny värmepump, o då blir de typ två st, så det kommer bli en även i tvättstugan me. så slipper vi ha avfuktaren där inne.
Jag tror detta kommer o bli så jävla bra rent ut sagt! Vi är ju ändå bara i vårat sovrum typ när vi ska sova ändå.. Så gör vi iordning allrumet med TV o bar o grejer! Nytt golv ska vi lägga o fixa iordning trappan me. Den där hemska gröna mattan som är där ska BORT!
Tanken för vårat rum är då att vi antingen gör iordning våningssängen.. eller så hämtar vi hem en säng från Marcus, som e typ som en dagbädd/soffa.. eller vad de nu heter. Så kan besökare sova där inne istället för i bäddsoffan i v-rumet =) Skitbra!

Ne, nu har jag tjötat me Marcus i nästan en halvtimme (för o kolla om de skulle göra sig av med bädden eller ej) o nu kom gubben hem. Så får mysa lite med honom nu.

O visst sköveln! De e ju tisdag idag! Det kan bara betyda en sak: DESPERATE HOUSWIFES!!!! =D

Kommentarer
Postat av: Märtha

Ja du har du ideer, de blir nog bra i slutändan Kram

2010-03-23 @ 21:07:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0